Articles Comments

Vand oua de la tara » Uncategorized » Vindem ouă proaspte de la găini crescute ecologic

Vindem ouă proaspte de la găini crescute ecologic

 

Vindem ouă ecologice

Vindem ouă proaspete de la găini crescute liber, ca la bunica în curte.

Creştem găini pentru ouă de calitate. Acelaşi preţ din magazin ca al unui ou tradiţional, dar cu un gust deosebit şi o calitate nutritivă demnă de invidiat.

Încearcă un ou de la noi şi cu siguranţă nu vei mai dori să cumperi ouă din magazin. Vei vedea imediat diferenţa de calitate şi gustul cu adevărat.

La noi găinile se ouă când vor ele şi nu când vrem noi. Un ou durează în mod natural cam 1,5 zile pentru a se forma. Noi nu îl grăbim pentru ca în el să existe toate elementele bine sintetizate şi fixate.

Cumpără ouă de la ferma noastră şi cu siguranţă nu vei regreta.

Poţi de asemenea să comanzi ouă de pus în incubator. Preţul este acelaşi iar calitatea garantată. Dintr-un ou sănătos nu poate ieşi decât un pui sănătos.

Aici găinile noastre nu sunt crescute decât cu verdeaţă şi cereale. Nu vrem să folosim concentrate deoarece în mod sigur calitatea va scădea. De asemenea găina are libertatea de miscare aşa cum ştim noi de la bunica.

Pentru a cumpăra intră în magazinul nostru online. Facem livrări în toată ţara. www.vesela-ferma.ro

Written by

Filed under: Uncategorized

Leave a Reply

*


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

What is 3 + 12 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)